Gå til indhold

Populære pigenavne

Her finder du de mest populære og mest trendy pigenavn. Bland de mest populære pigenavnene fra 2022 finner vi Ella, Freja, Alma, Frida och Agnes. Det mest populære navn var Ella som blev givet til 442 nyfødte i 2022.

Navnene er sorteret efter, hvor mange nyfødte børn i Danmark, der fik navnet som fornavn i 2022. Klik på et navn for at se, hvad navnet betyder, hvor mange der hedder, hvor populært det er at give til nyfødte osv.

Navne der starter med:
Køn:
AllePigerDrengeUnisex
Antal bogstaver i navnet:
Alle234567+

Hvordan kan du vælge blandt alle de smukke pigenavnene?

Der er meget at tænke over, når du vælger en pigenavn til dit barn. Vil du have det til at være et almindeligt eller usædvanligt navn? Er det vigtigt, at navnet er let at stave og udtale? Vil du have navnet til at betyde noget særligt? Skal pige være opkaldt efter en slægtning? Fungerer navnet på engelsk eller et andet sprog, barnet vil tale? Hvordan matcher piges navn dets søskendes? Alle disse spørgsmål kan være værd at overveje, da pige sandsynligvis vil bære hans navn gennem hele hans liv. Læs mere om at vælge et godt navn på siden Børnenavne.

Du kan gemme de pigenavnene, du kan lide, på din Yndlingsnavne-liste ved at klikke på hjertet ved siden af ​​navnene. På denne måde kan du samle alle dine bedste babynavne ét sted!

Mest populære pigenavn hvert år

Hvis du er interesseret i at se de mest populære pigenavnene, kan du enten sortere listen ovenfor efter popularitet eller tjekke toplisten "Navne til nyfødte", hvor du kan se de mest populære drengenavne år for år helt tilbage til året 2000.

Hvad er det mest almindelige kvindenavn i Danmark?

Det mest almindelige kvindenavn i Danmark er Anne, som er navnet på cirka 45 000 kvinder. Du kan se flere af de mest almindelige navne på siden Topliste over de mest almindelige fornavne i Danmark eller ved å sortere listen ovenfor etter "Mest vanlig".

Hvad betyder "klokken" ved siden af ​​navnene?

Ved siden af ​​hvert navn er der et "ur", der viser, hvor stor en procentdel af de personer, der bærer navnet, er henholdsvis kvinder og mænd.

For eksempel betyder
at 50% er kvinder og 50% er mænd
samtidig som
betyr at 75% er kvinder.

Hvor kommer listen over pigenavnene fra?

Pigenavnene og oplysningerne om, hvor mange personer, der bærer hvert navn, kommer fra Danmarks Statistik (DST).