Gå til indhold

Alle navne

Her finder du alle danske fornavne, både pige-, drenge- og unisexnavne. Du kan vælge det bogstav, du ønsker navnet skal starte med, og hvordan navnet skal sorteres.

Vil du finde et navn til dit nyfødte barn eller til det længe ventede barn, der lige nu ligger i din mave og vokser? I så fald er du kommet til det rigtige sted, for du kan finde alle danske babynavne her. Her kan du liste og filtrere alle danske fornavne efter begyndelsesbogstav og køn. Vælg, om du vil liste dem efter de mest populære navne at give til nyfødte, de mest almindelige i Danmark eller i alfabetisk rækkefølge. I alt er der over 170.000 navne her på siden.

Du kan læse mere om og se tips til valg af navn til et barn på siden for børnenavne.

Navne der starter med:
Køn:
AllePigerDrengeUnisex
Antal bogstaver i navnet:
Alle234567+

Hvordan kan du vælge blandt alle de smukke navnene?

Der er meget at tænke over, når du vælger en navn til dit barn. Vil du have det til at være et almindeligt eller usædvanligt navn? Er det vigtigt, at navnet er let at stave og udtale? Vil du have navnet til at betyde noget særligt? Skal barnet være opkaldt efter en slægtning? Fungerer navnet på engelsk eller et andet sprog, barnet vil tale? Hvordan matcher barnets navn dets søskendes? Alle disse spørgsmål kan være værd at overveje, da barnet sandsynligvis vil bære hans navn gennem hele hans liv. Læs mere om at vælge et godt navn på siden Børnenavne.

Du kan gemme de navnene, du kan lide, på din Yndlingsnavne-liste ved at klikke på hjertet ved siden af ​​navnene. På denne måde kan du samle alle dine bedste babynavne ét sted!

Mest populære navn hvert år

Hvis du er interesseret i at se de mest populære navnene, kan du enten sortere listen ovenfor efter popularitet eller tjekke toplisten "Navne til nyfødte", hvor du kan se de mest populære drengenavne år for år helt tilbage til året 2000.

Hvad betyder "klokken" ved siden af ​​navnene?

Ved siden af ​​hvert navn er der et "ur", der viser, hvor stor en procentdel af de personer, der bærer navnet, er henholdsvis kvinder og mænd.

For eksempel betyder
at 50% er kvinder og 50% er mænd.
mens
betyder, at 75 % er kvinder og 25 % er mænd.

Hvor kommer listen over navnene fra?

Navnene og oplysningerne om, hvor mange personer, der bærer hvert navn, kommer fra Danmarks Statistik (DST).